banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

15 Temmuz milletimizin kahramanlık destanıdır

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 15 Temmuz milletimizin kahramanlık destanıdır dedi. 

14 Temmuz 2019 18:45
15 Temmuz milletimizin kahramanlık destanıdır

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer 15 Temmuz Hain darbe girişiminin yıl dönümünde yayınladığı mesajda; "15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye'nin birlik ve beraberliğini hedef alan terör örgütü tarafından yapılan hain darbe girişiminin 3.yıl dönümüne gelmiş bulunmaktayız. Tarihi günün yıl dönümünde, millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın haklı gururunu yaşarken, aziz şehitlerimizi de rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, aziz hatıraları karşısında saygıyla eğiliyoruz.

Şanlı tarihimiz boyunca nice ihanet ve badireye göğüs germiş olan milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi bir kez daha kendisinden bekleneni hakkıyla yerine getirmiş, vatanı uğruna canını vermekte asla tereddütte düşmeyeceğini dosta düşmana göstermiştir. Günler ve geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile de, vatansever milletimiz bu aziz vatanın sahipsiz olmadığını emsali görülmemiş bir biçimde bir kez daha ispatlamışlardır.

Uzun yıllar boyunca sinsice planlar kurarak devletimizin her kademesinde kümeleşen terörist alçaklar ise vatansever milletimiz karşısında boyun eğmek zorunda kalmışlardır. 15 Temmuz darbe girişiminde ebediyete irtihal eden 251 şehidimiz başta olmak üzere ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını feda eden tüm kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyor, şehit ve gazilerimizin ailelerine de sevgi ve saygılarımı iletiyorum. 15 Temmuz akşamı Saat 20.00’da Anıtpark’ta düzenleyeceğimiz 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393