banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Unutmadık, unutturmayacağız

HAK-İŞ Hizmet-İş sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy “Yüzyılın ihaneti 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.  

15 Temmuz 2019 23:54
Unutmadık, unutturmayacağız

Başkan İdris Ersoy, “HAK-İş Hizmet- İş Sendikası kuruluşundan bugüne kadar onurlu tarihinde darbelere karşı   onurlu   bir   duruş   sergilemiş,  milletten, demokrasiden   ve   özgürlüklerden   yana   tavır almıştır.   HAK-İŞ   Hizmet-İş,   bundan   önce   olduğu  gibi   bundan   sonra   da   demokrasimizi korumaya, milletimizin geleceğine kasteden her türlü saldırıya karşı birlikte mücadele etmeye hazırdır” dedi. 

HAK-İŞ Hizmet- İş Şube Naşkanı  İdris Ersoy,15 Temmuz Türkiye’yi   işgal ve hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “15 Temmuz gecesi Türkiye, bir grup hainin başlattığı işgal girişimine sahne olmuş, emir-komuta zinciri dışında hareket eden asker kıyafetine bürünmüş eli kanlı teröristler, millet iradesiyle   seçilmiş   olan  hükümeti   düşürerek   devlet   yönetimini   zorbalıkla ele   geçirmeye çalışmıştır.

Milletimiz büyük bir demokrasi mücadelesi vererek, darbe geleneğine karşı bir ilki başarmış, hainlere karşı tek yürek olmuştur.  44 yıllık onurlu tarihinde darbelere karşı onurlu bir duruş sergileyen, HAK-İŞ Hizmet İş 
15 Temmuz darbe girişimine karşı da tüm sendikaları ve teşkilatı ile birlikte, milletten, demokrasiden ve özgürlüklerden yana olan tavrını net bir şekilde ortaya koymuş, sağlam bir demokratik duruş sergilemiştir. HAK-İŞ hizmet iş teşkilatı, darbe girişiminin ilk dakikasından itibaren milli iradeye, demokrasiye ve geleceğe sahip çıkmıştır. 
             
Yüzyılın  ihanet hareketi  olan FETÖ mensubu hainler  tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine tüm üyeleri ile ilk andan itibaren şiddetli bir şekilde tepki koyan HAK-İŞ hizmet-iş, bu girişimi unutmayacak ve unutturmayacaktır. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da demokrasimizi korumaya, milletimizin geleceğine 
kasteden her türlü saldırıya karşı birlikte mücadele etmeye hazırız.

15 Temmuz Türkiye’yi işgal ve hain darbe girişimine kahramanca direnen, devlet, millet ve cumhuriyetimizin  bekası için canlarını feda eden şehitlerimize  Yüce Allah’tan   rahmet, ailelerine sabır, tedavi gören gazilerimize şifalar diliyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.