BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başiskele Sahili’nde türkü rüzgârı esti

Başiskele'de “2019 Yaz Etkinlikleri” kapsamında Türkü rüzgârı esti. 

29 Temmuz 2019 13:31
Başiskele Sahili’nde türkü rüzgârı esti

Başiskele Belediyesi, “Türkü Akşamı” programıyla Başiskeleli vatandaşlara türkü ziyafeti sundu. Başiskele Sahili’nde düzenlenen programda sahne alan sanatçılar Furkan Kayaoğlu ve Halil Özçelik, güzel ve kadife sesleriyle enfes türkülerle Başiskeleli türküseverlere unutulmaz bir gece yaşattılar.
 
 
Anadolu'dan gelen özümüzün kelimelerle dile döküldüğü, çeşitli duyguların derinden hissedildiği türkülerin seslendirildiği programa, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, eşi ve çocuklarıyla birlikte katıldı.  
 
Başiskeleli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birçok eser icra edildi. Keyifli vakitler geçiren izleyiciler, duygusal türkülerde sanatçılara eşlik ederken, hareketli türkülerde oyunlar oynadılar. 
 
Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, program sonunda yaptığı konuşmasında; Başiskele'de kültür-sanat alanında etkinlik taleplerini değerlendirerek ekiplerince programlar gerçekleştirdiklerini ve Başiskele halkını kültür ve sanat konusunda düzenlenen etkinlikler ile doygunluğa ulaştıracakların ifade etti.  Başkan Yasin Özlü, “Başiskelemiz’de yapılacak olan kültür-sanat etkinliklerinin daha fragmanını izlediniz. Gelecekte bu programlarımız artarak devam edecek.” dedi. Başkan Özlü, sanatçılara çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393