banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Herges Bahar Turnuvası'nda Atay Spor şampiyon oldu

Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) tarafından Yukarı Hereke’de düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon Atay Spor oldu.  

29 Temmuz 2019 15:01
Herges Bahar Turnuvası'nda Atay Spor şampiyon oldu

Hereke, Körfez ve Dilovası’ndan 18 takımın mücadele ettiği turnuvada final maçı oynandı. Başlama vuruşunu Hereke Belediyesi eski başkanı Esener Maçil’in yaptığı maçta rakibini uzatmalar sonunda 1-0 yenen Atay Spor turnuvanın şampiyon oldu.
 

FİNAL MAÇINI ŞENER SÖĞÜT’TE TAKİP ETTİ

Yukarı Hereke Spor Kompleksinde Herges Derneği tarafından düzenlenen Bahar Turnuvası bir ay sürdü. Üç grupta altışar takımın mücadele ettiği şampiyonada sekiz takım çeyrek finale çıktı. Eleme usulü oynanan maçlar sonunda rakiplerini eleyerek finale çıkan Taş Fk ve Atay Spor karşılaştı. Normal süresi 0-0 biten maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında gölü bulan Atay Spor skoru koruyarak şampiyon oldu. Karşılaşmayı İl Hakem Kurulu tarafından görevlendire üç hakem yönetti. Final karşılaşmasını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Hereke Belediyesi eski başkanı Esener Maçil Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) Başkanı Mehmet Şahin, meclis üyeleri ve tribünleri dolduran Yukarı Herekeliler takip etti.

“HERGES DERNEĞİNE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Herges Bahar Turnuvasında Son düdüğün çalmasıyla ödül törenine geçildi. Ödül töreni öncesi Şampiyon olan takım futbolcuları, protokol üyeleri ve Yukarı Herekeliler saha içinde birlikte halay çektiler. Sevinç kutlamalarının ardından kazanan takıma ödülü verildi. Ödül töreninde söz alan Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) Başkanı Mehmet Şahin kısa sürede çok şey başardıklarını yaptıkları her hizmetin karşılık bulduğunu dile getirdi. Kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt bir derneğin kısa bir sürede ancak bu kadar önemli işler yapacağını belirterek, “Herges Derneğine desteğimiz sürecek” dedi.  

ŞAMPİYONLUK KUPASINI SÖĞÜT VERDİ

Turnuvada en centilmen takım seçilen Dilek Spor’a ödülünü ve Gol kralı olan Oğuzhan Kayalı’ya Mehmet Şahin verdi. Şampiyonada final oynayıp ikinci olan Taş Fk madalya ve kupasını Ramazan Tuna’nın elinden aldı. Bir ay süren turnuvada 17 takımı yenerek birinci olan Atay Spor’a şampiyonluk kupasını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393