BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yenimahalle'ye yeni merdiven

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenimahalle Mahallesi’nde özellikle yaya yolunu kullanan vatandaşların ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri için merdiven yapım işini gerçekleştirdi. 

30 Temmuz 2019 12:11
Yenimahalle'ye yeni merdiven

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha yaşanabilir bir İzmit için çalışmalarına devam ediyor. İzmitlilerin yaşam alanlarını daha da güzelleştirmek,  daha güvenli yaşam alanları oluşturmak için çalışan ekipler Yenimahalle Mahallesi Radar Caddesi ile İnkılap Caddesi’nin olduğu bölgeye 65 metre uzunluğunda 1,5 metre genişliğinde merdiven yapımı gerçekleştirildi. Merdiven yapımında 40 metreküp beton ve 1,5 ton demir kullanılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Bölgede oturan vatandaşlar ulaşımlarının daha da kolaylaşmasından dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.