banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmitliler bayramda Marmaris'te

Her sene olduğu gibi bu sene de Dream Fest'ten yeni bir tatil turu, sezonun en güzel tarihlerinde bu eğlence devam ediyor. DreamFest genel olarak Kocaeli’de faaliyet göstererek 6. Yılında da en güzel otellerde festivaline devam ediyor. 

31 Temmuz 2019 19:03
İzmitliler bayramda Marmaris'te

BAYRAM TATİLİNDE BAŞLIYOR

11-14 ve  14-17 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek festivalde Marmaris Pineta Club Otelde müşterilerine yeni bir eğlenceye hazırlıyor. Daha önce ki festivallerde bir çok ünlü ismi sevenleri ile buluşturmuş ve eğlenceli bir tatil sevenlerin ilk adresi olmuştu. 

İLK TARİHTE YERLER TÜKENDİ!

11-14 Tarihleri arasında gerçekleşecek festivalde festival odaları tükenirken, 14 17 Ağustos tarihindeki odalarda sınırlı sayıda oda kaldığı belirtiliyor. DreamFest Organizatörü Barışhan Turan ise kısa süre içerisinde bayram odalarının dolduğunu ve taleplerin arttığını ifade etti.

YAZ BOYU EĞLENCEYE DAVAM

Etkinliklerin yer aldığı etkinlikler yaz boyunca Dream Fest ekibi ile birlikte her ay olduğu gibi devam edicek. Sizde bu muhteşem etkinlikte yer alıp, eğlencenin yeni ismi ile tanışabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393