BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hastaları sel sularının ortasından kepçeyle aldılar

Gebze’de özel bir hastaneye ait servis aracı, içerisindeki Diyaliz hastası olan 3 kişi ve 1 hemşire, yoğun yağış nedeniyle oluşan selin ortasında kaldı.  

17 Ağustos 2019 08:11
Hastaları sel sularının ortasından kepçeyle aldılar

Minibüs içerisindeki yolcuların imdadına çevredeki bir fabrikanın iş makinesi ve çalışanları yetişti. Gebze Tavşanlı Mahallesi Taş ocakları Mevkii’nden Özel bir hastaneye ait servis aracında bulunan Diyaliz hastası  3 kişi ve 1 hemşire bir anda bastıran yağmurun oluşturduğu sel sularının ortasında kaldı. 
 
Uzun uğraşlara rağmen sel sularından kurtulamayan araç sürücüsü ve yolcularının imdadına yakındaki bir fabrikanın iş makinası yetişti.İş makinesinin kepçesiyel   minibüse yanaşan operatör ve arkadaşları aracın arka kapısından hastaları ve diğer yolcuları tahliye etti.Servis aracındaki 3 hasta hastaneye gönderilirken sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
 
Kaynak: daricagazetesi.com.tr

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.