BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

İzmit Belediyesi yeni eğitim öğretim dönemi öncesi şehirdeki okullarda yoğun çalışma yürütüyor. 

03 Eylul 2019 15:45
İzmit Belediyesi okulları yeni döneme hazırlıyor

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından okul yollarında, bahçelerinde ve bina içlerinde yürütülen çalışmalarla okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanıyor. Gerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yapılan tespitlerle; gerekse okul yönetimlerinden gelen talepler doğrultusunda çalışmalara başlayan ekipler şimdiye kadar okul yollarında, asfalt, kaldırım çalışmalarının yanı sıra, okul bahçelerinde de çalışmalarını tamamladı. Sadece okulların dışında yaptığı çalışmalarla kalmayan belediyenin fen işleri müdürlüğü ekipleri öğretmen ve öğrencilerin güzel koşullarda eğitimlerini gerçekleştirebilmeleri için okul içlerini de yeni döneme hazırlıyor.

 
OKUL YOLLARI, BAHÇELERİ VE BİNA İÇLERİNDE ÇALIŞMA 
 
Yapılan çalışmalar kapsamında okul yolları ve bahçeleri için şimdiye kadar 18 ton asfalt, 5 ton hafriyat, 250 metrekare parke çalışmaları tamamlanırken, bina içlerinde de 1830 metrekarelik boya işlemi yapılarak okul içlerindeki dolaplar da yenilendi.  Belediyenin sadece okulların hizmetine sunduğu Okul Hizmet Masası ekiplerinin de çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğü okullara hizmetler, yeni dönemin ilk ziline kadar devam edecek.
 
YENİ DÖNEME HAZIR
 
Şimdiye kadar 23 Nisan İlkokulu, Akçakoca Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Hızır Reis İlköğretim Okulu, 7. Boru Ortokulu, Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Akçakoca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Gazi İlköğretim Okulu’nda çalışmalarını tamamlayan ekipler, okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırladılar.
 
EĞİTİME YAPILAN DESTEK GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR
 
Okullara yapılan desteğin geleceğimize yapılan bir yatırım olduğuna dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet “ Eğitim konusu bizim için çok önemli. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin en iyi şartlarda eğitim-öğretimlerini gerçekleştirmelerini istiyoruz. Bu sebeple ekiplerimiz yaz tatili boyunca şehrimizin dört bir yanındaki okullarda çalışmalarını gerçekleştirdiler” dedi. 
 
OKULLARDAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR
 
İzmit Belediyesi’nin okullarda yürüttüğü bu çalışmaların kendileri için çok önemli olduğunu belirten okul yönetimleri de, “ İzmit Belediyesi ekipleri,  hem okul dışında hem de okul içlerinde yoğun bir çalışma yürüttüler.  Okullarımızın yolundan kaldırımına,  boyasından dolaplarına kadar eksiklerimizi bir bir giderdiler. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesi bizlere vermiş oldukları destekten dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.