BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit'te asfalt seferberliği

İzmit Belediyesi ekipleri ilçe sınırları içerisinde asfalt ihtiyacı olan mahalle ve sokaklara anında müdahale edip gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. 

20 Eylul 2019 00:39
İzmit'te asfalt seferberliği

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde asfalt ihtiyacı olan mahalle ve sokaklara anında müdahale ederek gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Gerek asfalt yama işlemi gerekse tamamen asfalt işlemi olarak yollar tamamen yenileniyor. Yollarının yenilendiğini gören vatandaşlar hassasiyetinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. 

 
İKİ MAHALLEDE KOMPLE ASFALT ÇALIŞMASI
 
Bu kapsamda Hatipköy Mahallesi Levni Caddesi, Kahveler, Goncalar ve Hafız İbrahim Sokak’ta 640 ton komple asfalt çalışması tamamlandı. Ayrıca Akpınar Mahallesi Ormanköy Küme Evleri bölgesinde 473 ton asfalt ile yol komple asfalt çalışması tamamlandı. 
 
ASFALT YAMA İŞLERİ TAMAMLANDI
 
Diğer yandan yama asfalt işlemleri de gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yenimahalle Mahallesi Ulusoy Sokak’ta 90 ton asfalt ile yama çalışması tamamlandı. Son olarak Serdar Mahallesi Anadolu Caddesi’nde 138 ton asfalt ile yama işlemi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393