BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Memur-Sen'den Mustafa Eren' e hayırlı olsun ziyareti

Memur-Sen İl Temsilciliği Şahin Yaşlık Başkanlığında Şube Başkanlarının katılımı ile bir kaç gün önce Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreterliğe atanan Dr. öğretim görevlisi Mustafa Eren'e hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdi. 

21 Eylul 2019 03:32
Memur-Sen'den Mustafa Eren' e hayırlı olsun ziyareti

Karşılıklı samimi ortamda geçen ziyarette Memur-Sen Kocaeli İl Başkanı Yaşlık, Mustafa Eren'in böylesi önemli bir görevi en iyi şekilde yapacağından kimsenin şüphe etmemesini, Kocaeli Üniversitesi'ne çok şeyler katacağını belirterek, çalışmalarında tüm Memur-Sen adına üstün başarı dileklerini iletti.
 
Daha sonra söz alan Genel Sekreter Eren ziyaretten duyduğu memnuniyeti tüm başkanlara ileterek, Kocaeli Üniversitesinde böylesi önemli görevi kendisine laik gören Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü' ye teşekkür ederek, Rektör Hülagü liderliğinde gece gündüz demeden tüm ekibimizle birlikte istişare içinde Kocaeli Üniversitesi'ni her gün  bir önceki günden daha iyi yerlere getireceklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.