BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Makine Mühendisleri Odası üyeleri bilgilendirdi

Kocaeli Makine Mühendisleri Odası üye toplantısı Çarşı Yapı'da bulunan uygulamalı eğitim merkezi'nde gerçekleştirildi. 

04 Ekim 2019 21:09
Makine Mühendisleri Odası üyeleri bilgilendirdi

Toplantıya Gebze Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel ve Adapazarı Temsilcilik Yürütme kurulu Başkanı Salim Aydın, işyeri temsilcileri, üyeler katıldı.
 
 Toplantının başında Şube Sekreteri Mehmetali Elma geçtiğimiz aylarda yapılan faaliyet ve etkinlikler hakkında üyelere bilgi verdi.
 
Katılımın fazla olmasından memnun olan Kürekçi “Toplantılara katılımın artması bizi de gururlandırdı. Üyelerimizi tek tek arayarak bilgilerini güncelliyoruz. Üyelerimizi görüş ve önerileri bize ışık tutacaktır” dedi.
 
Üyelerin önerilerini dinleyen ve dikkat ile not alan  Murat Kürekçi “Üyelerimiz ile güçlüyüz. Üye sayımız 7 bin kişiyi geçti. Gebze, Adapazarı, Bolu ve Düzce temsilciliklerimiz ile birlikte üyelerimize ve topluma karşı olan sorumluluğumuzu biliyoruz". dedi
 
Enerji Verimliliği Kongresi Hazırlıkları Devam Ediyor
 
"18-19 Ekim 2019 tarihlerinde GEBZE TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KONGRE MERKEZİ’nde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz V. Enerji Verimliliği Kongresi,  #gelecegimizenerji ana temasıyla, 
 
Ülkemizde Enerji Planlaması, Yönetimi ve Enerji Verimliliği sürecinde gelinen durumun ve çözüm önerilerinin ortaya konulduğu bir tartışma ortamı olacak.
 
Kongremizde, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Oturumları, Paneller ve Forumlar, Seminerler ve  Kurslar aracılığıyla, konusunda uzman olan kişi ve kuruluşların, akademisyenlerin, sektörde ürün ve hizmet üreten firma ve işletmelerin bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları,  mühendis ve teknik elemanların  buluşturulması amaçlandığını" söyledi.
 
Kürekçi, Delege katılımı için kayıt yaptıran kurumsal firmalara teşekkür etti. Delege katılımı için başvuruların devam ettiğini duyurdu. 
 
Eğitime Önem Veriyoruz, Eğitimlerimiz ile Sanayinin Hizmetindeyiz
 
Uygulamalı eğitim merkezimden sonra bakım merkezimizde faaliyete geçti. Burada mühendislere yönelik eğitimler yanında, Ara teknik elemanlara yönelik eğitimler de veriyoruz” dedi. 
 
Uygulamalı eğitim merkezi ve Bakım eğitim merkezi sayesinde sanayicimizin, çalışanını  il dışına göndermesine gerek kalmadığını belirtti.
 
Sanayicimizin eğitim sorununu çözüyoruz, yeni eğitim ihtiyaçları olursa onları da değerlendireceğiz. Enerji yöneticisi ve torklama eğitimleri gibi ücretli eğitimlerin yanında ücretsiz olarak Rulmanlar, Su hazırlama Sistememleri, Otomasyon gibi konularda da eğitim verildiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.