BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Artık İzmit'in sokakları sanat kokuyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bosna- Hersekli fotoğrafçı Faruk İbrahimoviç’in “Galaxy” adlı sergisinin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Başkan Hürriyet “Sanatseverlerin desteğiyle artık İzmit’imizin sokakları sanat kokuyor” dedi.  

05 Ekim 2019 00:57
Artık İzmit'in sokakları sanat kokuyor

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği, sezonun ilk etkinliğini gerçekleştirdi. İzmit Cumhuriyet Parkı içerisinde bulunan sanat galerisi Bosna-Hersekli Sanatçı Faruk İbrahimovis’in “Galaxy” adlı sergisine ev sahipliği yaptı. Açılışa İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra Fotoğraf Sanatçısı Faruk İbrahimoviç, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Dernek Başkanı Kemal Kaya, İzmit BelediyeBaşkan Vekili Hakan Tanta, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı. 
 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
 
Sergi açılışında konuşan Başkan Hürriyet, “Bizim kentimizin sanata ihtiyacı var. Biz de birimlerimizle birlikte İzmit’in bir sanat kenti yapma adına var gücümüzle çalışıyoruz. Sanatseverlerin de desteğiyle birlikte daha çok bir araya gelip güzel işler yapıyoruz. Artık İzmit’imizin sokakları sanat kokuyor. Kıymetli bir sergiyi burada sizlere sunuyor olmaktan bizler de çok mutlu olduk. Sanatçımızı da bu kıymetli eserleri için kutluyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393