BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Eflin Gözleme Evi Değirmendere'de hizmette

Gölcük Değirmendere Deliloglu Caddesi No : 16 da yeni bir işyeri açıldı.  

06 Ekim 2019 13:32
Eflin Gözleme Evi Değirmendere'de hizmette

İşletmeciliğini Serpil Uysal ve Nevzat Uysal'ın yaptığı bı mekanda ev yapımı yemekler müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Sabahları Işkembe, Kelle paça ve diğer çorba ceşitlerinin yanısıra, ev mantısı, çiğ börek, içli köfte, mantı ve köfte gibi yiyeceklerde mevcut. 

Açık mutfakta, müşterilerinin gözleri önunde yapılıp servis edilen yemekler Değirmendere'de büyük ilgi gördü. Titiz ve hijyenik sunumları ile özellikle çevre esnafın ve öğrencilerin yogun ilgi gösterdiği Eflin Gözleme evi, Değirmendere'de büyük bir boşluğu tamamladı. 

İşletmeci Serpil Uysal yaptığı açıklamasinda " Anne yemeklerini sunuma çıkarttık. Tüm Değirmendere'yi lezzetlerimizi tadmaya davet ediyoruz " dedi. Eflin gözleme evi evlere de paket servis yapıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393