BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kartepe Zirvesi’nde sürpriz kutlama

Kartepe Zirvesi’nde sürpriz kutlama pastası kesildi. 

26 Ekim 2019 16:18
Kartepe Zirvesi’nde sürpriz kutlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdiği "Şehircilik ve Mutlu Şehir" konularının ele alındığı “Kartepe Zirvesi’nde sürpriz bir kutlama yapıldı. Birçok akademisyenin katıldığı Zirve’de, profesör ünvanı alan Elif Haykır Hobikoğlu’na arkadaşları ve öğrencileri pastalı kutlama töreni yaptı. Prof. Dr. Hobikoğlu, sürpriz kutlamayı Kartepe Zirvesi’nde yaşamaktan dolayı mutluluğunu gizleyemedi.  
 
 
ANLAMLI KUTLAMA

Dünyadan 18 farklı ülke, 22 farklı şehir ve Türkiye’den 20 şehirden 180’i aşkın konuşmacı; Türkiye ve yurtdışından 47 farklı üniversiteden 67 profesör, 17 doçent, 14 doktor öğretim üyesi olmak üzere 98 akademisyen; BM, UNICEF, UNESCO, UNDP, TASCA gibi uluslararası kurumların yanı sıra 12 farklı STK’dan katılımcı Zirve’de buluşuyor. Birçok bilgi aktarımın olduğu Zirve’de anlamlı bir kutlama da yapıldı. 
 
PROFESÖR ÜNVANI ALDI

Profesör ünvanı almaya hak kazanması nedeni ile öğrencileri ve arkadaşları tarafından Elif Haykır Hobikoğlu’na sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi. Kartepe Zirvesi’nin gerçekleştirildiği Kartepe Green Park Otel’de gerçekleşen kutlamada Prof. Dr. Hobikoğlu, yapılan sürpriz kutlamadan dolayı oldukça duygulandı. Arkadaşları ve öğrencileri Hobikoğlu’nu kutlayarak akademik hayatında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.