BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan, Strasbourg’a gidiyor

Başkan Büyükakın, 28-31 Ekim tarihleri arasında Strasbourg’da gerçekleştirilecek Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi için Ulusal Heyet Başkanı olarak görev yapacak. 

27 Ekim 2019 17:08
 Başkan, Strasbourg’a gidiyor

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, 28-31 Ekim tarihleri arasında Strasbourg’da gerçekleştirilecek Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi için ulusal heyet başkanı olarak görev yapacak. Fransa’da yapılacak kongre nedeniyle Cumhuriyet Bayramı törenlerinde yer alamayacak Başkan Büyükakın, “Pazartesi günü yurt dışında Avrupa Konseyi’nde Türkiye’yi temsilen heyet başkanı olarak gitmek zorundayım. 29 Ekim kutlamalarında maalesef sizlerle birlikte olamayacağım. Ama yüreğim burada, Kocaeli’de olacak” dedi. 
 
“CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR OLSUN” 
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ıncı yılı kutlamalarına coşku ve anlam katmak için düzenlenen ‘’Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali’’ açılış törenindeki konuşmasında, “Ülkemizi temsiliyle alakalı görevlerimiz var” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Avrupa Konseyi’nde yerel ve bölgesel kongre toplantısı yapılacak. Türkiye’den 18 tane temsilcisi var. Biz de oranın heyet başkanı olarak katılacağız. Orada olacağımız için sizlerle birlikte olamayacağım. Şimdiden Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. Rabbim bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393