banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İkrambey Restoran Başiskele’de hizmete açıldı

Doğal güzellikleri, eşsiz manzarası ve konumuyla Kocaeli’nin cazibe noktası olmaya devam eden “Mavi Bir Elmas, Yeşil Bir Zümrüt Başiskele” girişimcilerin yeni adresi olmaya devam ediyor. 

09 Kasım 2019 13:51
İkrambey Restoran Başiskele’de hizmete açıldı

Kocaelili yatırımcıları ve girişimcileri ilçeye çeken Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’ye değer katan girişimcilerin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Başkan M. Yasin Özlü, Körfez Mahallesi D-130 Karayolu No 72’de Metin ve Mehmet Taştekin kardeşlerin sahibi olduğu İkrambey Restoran’ın açılışını gerçekleştirdi. Kocaeli iş dünyasının yakından tanıdığı ve farklı birçok sektörde başarılı işler çıkaran Taştekin kardeşlerin “Lezzetin Adresi” sloganıyla gıda hizmet sektörüne giriş yaptığı İkrambey Restoran’ın açılışına siyasiler, bürokratlar, iş adamları, Taştekin alisenin yakınları, sevenleri  ve birçok vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Açılış öncesi dualar okundu. Ardından açılış kurdelasını Başkan M. Yasin Özlü, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ile birlikte kesti.   
 
 
Başkan Özlü açılışta yaptığı konuşmada, Başiskele’ye katma değer katan girişimcilerin ve işletmecilerin her zaman yanında ve destekçileri olduklarını vurgulayarak, “Başiskele ilçe olduktan sonra her geçen gün gelişen, imkanlarıyla, şehirleşmesiyle, tesisleşmesiyle, her geçen gün daha da üzerine koyan bir kentimiz. Bugün de burada çok güzel bir tesisin açılışına şahitlik ediyoruz. Böyle güzel ve nezih bir mekânı Başiskele’mize kazandırdığı için Taştekin ailesine teşekkür ediyorum. Başiskele’mizin gelişimi için bu tarz yatırımların çok faydalı olduğunun farkındayız. O yüzden bu tür işletmelerin her zaman yanında ve destekçisiyiz. İşletme sahibi hemşehrilerimiz ve ilçemiz için hayırlı olsun. Allah helalinden bol ve bereketli kazançlar nasip eylesin.” dedi.
 
İşletme sahibi Metin Taştekin ise, açılışa gelen tüm herkese teşekkür ederek “Restoranımız başta Başiskele’mize, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bizleri burada yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu’ya ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Kocaeli’nin en hızlı nüfus artışının yaşandığı ve yerli-yabancı birçok turistin uğrak noktası olmaya başlayan Başiskele’mizde bu güzel, temiz ve nezih restoranımızı ilçemize kazandırmak bizim için gurur verici.” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393