BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atatürk düşmanı fesliye fena giydirdi

Tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, bugün CNN Türk'te Hafta Sonu programının konuğu oldu. Ortaylı programda, Atatürk düşmanlığı ile bilinen Kadir Mısıroğlu için, "cahil, gelişmemiş beyinli, dışarıdan empoze edilmiş" dedi.  

09 Kasım 2019 16:44
Atatürk düşmanı fesliye fena giydirdi

Tarihçi-yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, CNN Türk'ün sabah kuşağında yayınlanan Hafta Sonu programına konuk oldu. Programda, dış siyaset gündemini ve ebediyete intikalinin yıl dönümünde tüm yönleriyle Mustafa Kemal Atatürk'ü değerlendiren Ortaylı, başta Kadir Mısıroğlu olmak üzere Atatürk düşmanlığı ile bilinen isimlerin tarihi olaylar ile ilgili tezlerine tepki gösterdi. Ortaylı, söz konusu çevrelerin tutumunu, "cahil, gelişmemiş beyinli, dışarıdan empoze edilmiş" ifadelerle eleştirdi.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.