BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kimsesizler için yardım kampanyası başlattı

Hayırsever kişiliği ile tanınan; çevresi tarafından oldukça çok sevilen; sosyal-kültürel etkinliklerde aktif bir şekilde vazife yapan genç girişimci Körfezli iş kadını Hatice Karaca Bolu'da bulunan kimsesiz ve bakıma muhtaç insanların kalmış olduğu 'Kimsesizler Barınma Evi'ni ziyaret etti.  

10 Kasım 2019 04:43
Kimsesizler için yardım kampanyası başlattı

Hatice Karaca burada  kalan kişilerle sohbet ederek bu kişilere moral ve motivasyon desteğinde bulundu. Aynı mekanda kalan kişilerin ellerini öpen, onların derdini dinleyen, sohbet eden Hatice Karca; şimdi bu kurum için yardım toplama kampanyası başlattı. 
 
Burada kalan yardıma muhtaç insanlara; giyim-gıda ve nakdi yardım kampanyası başlatan Hatice Karaca; 'Dün bunlarda her türlü imkanlara sahipti. Ancak; hayat şartları bunlara olumsuz sürprizler h hazırlamış; şimdi burada başkasının yardımlarıyla hayatlarını sürdürebiliyorlar. 
 
Yarın bizlerinde bu hale düşmeyeceğini kimse garanti edemez. Bunlarda toplumumuzun bir parçasıdır ve bu yüzden bu insanlara sahip çıkmak vazifemizdir. Bu yüzden ziyaret ettim; şimdi de bunların kaldığı kuruma ve kişilere yardım etmek amacıyla bir yardım kampanyası düzenledim. Umarım, insanlarımız üzerine düşeni yaparlar."dedi. Yardım etmek isteyenlerin 05314515134 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393