BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan söz vermişti kreşler hayat bulmaya başladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, seçim öncesi verdiği sözleri tek tek tutmaya başladı. Başkan Hürriyet’in söz verdiği ve oldukça önemsediği projelerden birisi olan “Kreş Projesi’nin ilki Yeşilova’da hayat buluyor. 

26 Kasım 2019 13:39
Başkan söz vermişti kreşler hayat bulmaya başladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, seçim vaatlerini tek tek yerine getirmemeye başladı. Bilindiği üzere Başkan Hürriyet, seçim çalışmaları sürecinde mahallelerde kreşler açacağını birçok kez dile getirmişti. Özellikle okul öncesi çağda çocuk sahibi olan annelere büyük kolaylık sağlayacak ve çocukların da her anlamda gelişimlerine kattı sunacak kreş projenin ilki ise Yeşilova Mahallesi’nde hayat buluyor.
 
 
İNŞAAT TAKİP EDİLİYOR
 
Yeşilova Mahallesi Pembe Sokak’ta inşaatı hızla yükselen Gündüz Bakımevi ve Sağlık Ocağı binasının 3 kattan oluştuğu, inşaat çalışmalarının da hem Başkan Hürriyet hem de belediye yetkililerince sürekli olarak takip edildiği gelen bilgiler arasında.
 
OLDUKÇA MODERN
 
Oldukça modern bir şekilde tasarlanan binanın zemin katında sağlık ocağının hizmet vereceği, 1. ve 2. katlarda ise okul çağı öncesi çocukların eğitim alacağı öğrenildi. Kreş çevresinde çocuklar için hobi bahçeleri, oyun ve sosyal aktivite alanları da bulunacak. Mahalle halkının dört gözle bitmesini beklediği sağlık ocağı ve kreşin yakın zamanda tamamlanıp hizmet vermeye başlayacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393