BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahri Odabaş'tan AKP'lilere tehdit gibi uyarı!

İzmit Perşembe Pazarı alanında yer alan AKP il ve İzmit ilçe teşkilatlarınında yer aldığı AK İş Merkezi'nin yöneticisi Bahri Odabaş kat maliklerini ve AKP'lileri uyardı. 

27 Kasım 2019 08:44
Bahri Odabaş'tan AKP'lilere tehdit gibi uyarı!

İşte o açıklamanın içeriği: Sayın Ak İş Merkezi Kat Malikleri ve Kiracıları, Yaklaşık 2 yıldan beri sizi uyarıyorum; AKP eşkiyalarının yalan ve baskılarına boyun eğerek yasal yükümlülüklerinizden kurtulamazsınız. 15 yıl boyunca Hayatımı ortaya koyarak AKP ve Macit Haldız'dan gasp ettikleri haklarınızı (300 bin TL) aldım. Son 2017genel kurulunda bana namus sözü vererek bunlara karşı arkamda duracağınızı teyit ettiniz. Bende haklarınızı bunlardan almaya çalışacağıma söz verdim, Allah'a şükür sözümü yerine getidim.
 
Ancak siz korkarak beni yalnız bıraktığınız gibi iki yıldan beri bana olan borçlarınızı ödemediniz. Yasal olmayan, eşkiyalıkla yönetici olduğunu söyleyen kişilere çoğunuz  aidat ödemeye devam ediyorsunuz. Bugün akşama kadar bana olan borcunuz 18300.00 TL eski avukata 14.000 TL  ödenmediği takdirde yarın yeni avukata vekalet verip protokol imzalayarak İCRA, DAVA, VEKALET ÜCRETLERİ, VE AKP'NİN ,ORTAK ALANLARA İZİNSİZ ASTIĞI VE KİRASINI ÖDEMEDİĞİ POSTER İLE REKLAM TABELALARINI İNDİRMEK İÇİN GİDECEK VİNÇ MASRAFLARI YAKLAŞIK 20000.00 TL daha üzerine ilave edilecek, ve yasal yönetime aidatlarını ödemeyenlerin tamamı icraya verilecektir.

Ayrıca hala beni ve yakınlarımı arayarak tehdit edenlere sesleniyorum; ALACAKLARIMI ALMAK İÇİN TÜM YASAL HAKLARIMI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM, DAHA ÖNCE KÜFÜR,TEHDİT VE SALDIRIDA BULUNANLARIN, 50 METREDEN FAZLA BANA YAKLAŞMAMALARINI TAVSİYE EDERİM. Tüm duyurularımı Basın başta olmak üzere tüm siyasi parti ve sivil toplumla paylaşıyorum, Ülke, 15 Temmuzda Fetö Eşkiyasının yapamadıklarını AKP EŞKİYALARININ SİYASETİ KULLANARAK NASIL BAŞARMAYA ÇALIŞTIKLARINI BİLSİN DİYE!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.