banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İŞKUR'da iş isteyen vatandaşı müdür odasından kovdu

Kocaeli İŞKUR İl Müdürlüğü'ne giden işsiz evli 2 çocuk babası Erhan Sakin (45) Müdür Yardımcısı Muhammet Açıkgöz'ün kendisine küfür ve hakaret ederek makamından kovduğunu söyledi. 

27 Kasım 2019 23:11
İŞKUR'da iş isteyen vatandaşı müdür odasından kovdu

Kocaeli'deki İŞKUR İl Müdürlüğü tehdit ve hakaret iddialarıyla gündeme geldi. İşsizlerin kapısını çaldığı İŞKUR'da yaşandığı öne sürülen bu durum şok etkisi yarattı.
 
İzmit Kuruçeşme TOKİ Akpınar Konutları'nda ikamet eden Erhan Sakin şöyle konuştu: ' Yaklaşık 8 aydır işsizim. 2 çocuğum ve engelli bir eşim var. Onlara bakmakla yükümlüyüm. Daha önce iki dönem İŞKUR üzerinden okullarda hizmetli olarak çalıştım. Bu dönemde çalışma hakkım vardı. 
 
Bu hakkımı kullanmak için halk gününde Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'la görüştüm. Vali Bey beni Kocaeli İŞKUR İL Müdür Yardımcısı Muhammet Açıkgöz'e yönlendirdi. Muhammet Açıkgöz'e gittim. Kendisi telefon numaramı aldı ve sana yardımcı olacağım dedi. 
 
Aradan 2 ay geçi ama beni aramadı. Bende bugün makamına gidip Müdürüm telefon numaramı aldınız ama aylar geçti dönmediniz. Sözünüzde durmadınız. Neden yalan konuşuyorsunuz? Dedim. 
 
Bir anda sinirlendi ve üstüme yürüdü. Sen kimsin? Kendini ne sanıyorsun? diyerek bağırmaya başladı. Güvenlik görevlilerine de bunu dışarı atın dedi. Ben hiç bir şekilde kendisine tek kötü laf etmedim.
 
İŞKUR binasından çıkar çıkmaz polisleri aradım. Tehdit ve hakaret suçlamasıyla Müdür Yardımcısı Muhammed Açıkgöz'den şikayetçi oldum. Polislerin yanında bile aynı tavrını sürdürdü. Makamında s...ir git gibi küfürlü sözlerde sarf etti. 
 
Müdür Yardımcısı Açıkgöz'ü 170 numaralı telefon yoluyla Bakanlığa da şikayet ettim. İŞKUR gibi bir kuruluşta hakarete uğramak, tehdit edilmek beni de şaşırttı.'

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.