BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İŞKUR Müdürü o iddiaları yalanladı

Kocaeli İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Muhammet Açıkgöz, Erhan Sakin isimli vatandaşın iddialarını yalanladı. 

28 Kasım 2019 02:22
İŞKUR Müdürü o iddiaları yalanladı

Kocaeli İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Muhammet Açıkgöz şöyle konuştu: ' Erhan Sakin isimli vatandaş benimle ve Müdürümüz Ulvi Yılmaz beyle defalarca görüştü. Daha öncede müdürümüzle ilgili gazetecilere olumsuz demeçler verdi.  
 
Ben kendi insiyatifimi kullanarak daha önce onu okullarda işe yerleştirdim. Tekrar geldi 'Bende şu anda bir boşluk yok ama senin engelli bir eşinin olması nedeniyle özel bir durumunda var. Seninle ilgileneceğim bir iş ayarlamaya çalışacağım dedim.  
 
Lakin kendisine uygun bir iş ortaya çıkmadı. Elbette işsiz bir vatandaşımızın durumu bizleri üzüyor. Erhan Sakin odama geldi ve bana 'Ne oldu ya? İşin gücün hep yalan? İşin gücün film dedi.  Beni yalancılıkla itham etmesi rahatsız edici bir durum. 
 
Bende ne biçim konuşuyorsun? Çık odamdan karşı odaya git iş var mı? Diye sor dedim. Birden beni tehdit etti diye bağırmaya başladı. Gazetelere vereceğim sizi  diye de bağırdı. 

Hayatımın yarısı vatandaşa hizmetle geçti. İşsizliğin ne demek olduğunu da iyi bilirim. Erhan Sakin daha sakin olmayı öğrenmeli. Kimseye kin gütmeyiz gelirse elbette yardımcı olmaya çalışırız. Erhan Sakin hakkında dava açacaktım ama vazgeçtim. Davaya gerek yok. Her vatandaşın başımızın üstünde yeri var.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393