BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet o teyzeyi ve evlatlarını unutmadı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, milletvekilliği döneminden bu yana tanıdığı ve yardımcı olduğu Nermin Kutlu ve iki engelli oğlunu, belediye başkanlığında da unutmadı. 

13 Aralık 2019 11:41
Başkan Hürriyet o teyzeyi ve evlatlarını unutmadı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, milletvekilliği döneminde de sık sık ziyaret ederek, yardımcı olduğu İzmitli Nermin Kutlu ile zihinsel engelli iki oğlunu belediye başkanlığı döneminde de unutmadı ve evlerini yaşanabilecek bir hale getirdi. Başkan Hürriyet, Kutlu Ailesinin en mutlu günlerinde yanlarında olarak sevinçlerini paylaştı.
 
 
BAŞKAN HÜRRİYET EN MUTLU ANLARINDA YANLARINDA OLDU 
 
Geçtiğimiz hafta evde tadilat çalışmaları başlatan İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri Nermin Kutlu’nun iki zihinsel engelli oğlunu Akmeşe Rehabilitasyon Merkezi’ne yerleştirmişti. Çocuklarından ilk defa ayrı kalan Nermin Kutlu evinin tamamlanan işlerinin ardından hem çocuklarına hem de evine kavuştu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de, Kutlu Ailesinin en mutlu anlarında yanlarında oldu.
 
ONLARIN YÜZÜ GÜLSÜN YETER
 
Çocuklarından ilk defa ayrı kalan ve hem evine hem çocuklarına kavuştuğu anda duygusal anlar yaşayan Nermin Kutlu, “Çocuklarımdan ilk defa bu kadar uzak kaldım. Onları çok özledim ama evi görünce buna değdiğini anladım. Artık çocuklarımla daha iyi koşullarda yaşayacağız. Onların yüzü gülsün benim için yeter. Evimin yeni halini çok beğendim. Destekleri için İzmit Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
YANINIZDA OLMAYA HAZIRIZ
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Nermin Teyze ve oğullarını yenilenen evlerinde ziyaret etti. Yeni evlerinde Başkan Hürriyet’i coşkuyla karşılayan Nermin Kutlu kendisine teşekkür ederek yenilenen evinden memnun olduğunu belirtti. Başkan Hürriyet, “Çocuklar artık daha iyi şartlarda yaşayacaklar. Benden bir isteğiniz arzunuz olursa lütfen çekinmeyin her zaman arayabilirsiniz. Her zaman yanınızda olmaya hazırız. Evdeki diğer eksiklikleri de zamanla halledeceğiz. Çocukların eğitimi ve sağlığı konusunda da her zaman yardım etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.
 
EVİ BAŞTAN YARATTILAR
 
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri evi adeta baştan yarattılar. Çalışmalar kapsamında evde komple sıva ve boyama işlemi yapılırken, elektrik tesisatı da yenilendi. Mutfak dolabı ve tezgâh ile mutfak yeni halini aldı. Ayrıca tuvalet, lavabo ve çeşme ve kalebodur fayans montajı yapıldı. Bunun yanında Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri bahçedeki bozuk alana beton dökerek zemini iyileştirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393