BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Haluk Levent'ten İzmit Belediyesi'ne teşekkür

Ünlü Sanatçı Haluk Levent ve AHBAP’ın Kocaeli temsilcileri, engelli iki oğluyla birlikte yaşam mücadelesi veren Nermin Teyzenin evini yenileyen İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti. 

15 Aralık 2019 03:44
Haluk Levent'ten İzmit Belediyesi'ne teşekkür

YENİLEN EVİ ÇOK BEĞENDİLER
 
Başkan Hürriyet’in ardından ünlü sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için mücadele eden AHBAP’ın Kocaeli temsilcileri Nermin Teyze ve oğullarını ziyaret etti. Evin yeni halini oldukça beğenen Haluk Levent’in ekibi sosyal medya üzerinden “Ailemizin gıda ve eşya ihtiyacını karşıladık. Evin tadilatını üstlenen ve ailemizin daha sağlık bir evde yaşamasını sağlayan İzmit Belediyesi’ne teşekkür” ederiz mesajı yayınladı. Bunun üzerinde Haluk Levent’te bu yazıyı kendi sosyal medya hesabında paylaşarak İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.