BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Bıyık’tan Dr. Doğan’a hayırlı olsun ziyareti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kısa bir süre önce Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Dr. Ulaş Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

15 Aralık 2019 14:55
Başkan Bıyık’tan Dr. Doğan’a hayırlı olsun ziyareti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, geçtiğimiz günlerde Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne atanan ve görevine başlayan Dr. Ulaş Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Doğan’ı tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca Belediyesi olarak sağlık alanında her zaman işbirliğine hazır olduklarını söyledi.
 
Darıca’nın sağlık alanında güzel bir noktaya geldiğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, her zaman destek vereceklerini kaydetti. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettİ.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393