banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeni dönemde BAŞTİM’den büyük başarı

Başiskele Belediyesi "Başiskele Toplumsal İletişim Merkezi" (BAŞTİM), Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü göreve başladığı Nisan ayından itibaren Başiskeleliler’in talep, öneri ve şikayetleri yeni dönemde de en hızlı şekilde ilgili birimlere aktararak çözüme kavuşturuyor. 

31 Aralık 2019 16:06
Yeni dönemde BAŞTİM’den büyük başarı

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü de başarıyla bitirip iş hayatına da bu alanda başlayan Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, halkla ilişkilere büyük önem veriyor. Başkan Özlü, göreve başladıktan sonra BAŞTİM’de idari yönden değişikliklere giderek halkla ilişkilere ne kadar çok önem verdiğini gösterdi.
 
 
Zaman zaman güne BAŞTİM Çözüm Masası'nda başlayarak belediyeye gelen vatandaşları da bizzat kendisi ağırlayan Başkan Özlü, Başiskeleli hemşehrilerinin istek, öneri ve sorunlarını birinci ağızdan dinleyip sorunları ivedilikle çözüme kavuşturuyor. Ayrıca Başkan Özlü, BAŞTİM biriminden gelen günlük raporları her gün sistemden kontrol ediyor.
 
Başiskele’de vatandaşın memnuniyetini sürekli kılmak, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşı yönetime katarak, Başiskele Belediyesi’ni ortak çözüm odaklı interaktif bir belediye haline getirmek için kurulan BAŞTİM, yeni dönemle birlikte Nisan ayından itibaren vatandaşlardan gelen 8842 talep, öneri ve şikâyetin 7200’ünü çözüme kavuştururken, 800 talebi planlamaya alarak yaklaşık yüzde 90’lık bir başarı gösterdi.
 
Başiskele Belediyesi BAŞTİM ekipleri, şahsen yüz yüze yapılan başvurular haricinde, telefon, e-mail, telefon, whatsapp, sosyal medya platformları gibi birçok kanaldan gelen talep, öneri ve şikâyetleri tek bir merkezden çözüme kavuşturuyor.
 
Başiskele’de yeni dönemde 2019 yılında 8000 talep, öneri ve şikâyeti çözüme kavuşturan Başiskele Belediyesi’ne vatandaşlardan en fazla talep, öneri ve şikâyet Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne çöp toplama, moloz atık, sokak hayvanları gibi konularda yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden sonra da en çok başvuru Fen İşleri Müdürlüğü’ne yol yapım talebi, yol onarım tadilat, yol şikâyetleri gibi konularda yapıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.