BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi önünde eylem

Bem Bir'sen, sözleşmeleri yenilenmeyen memurlar için İzmit Belediye binası önünde eylem yaptı. 

02 Ocak 2020 08:24
İzmit Belediyesi önünde eylem

İzmit Belediye binası önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına işten çıkarılan memurlarda katıldı. Bu eylemde Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu'da hazır bulundu.
 
Kul hakkı yiyenler hesap verecek şeklinde sloganlar atıldı. Ayrıca katılanlara İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in seçim öncesi yaptığı 'İşini düzgün yapanların ekmeği ile oynamak bizim kitabımızda yazmaz' şeklindeki sözlerinin yer aldığı ses kaydı da dinletildi.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu'nun konuşmasından bazı satır başları şöyle: Yerel seçimlerde el değiştiren belediyelerde memur ve işçilere zalimce tavırlar sergileniyor ve mağduriyet giderek daha da artıyor. Milletimiz günü geldiğinde bu zalimlerden hesap soracaktır. TBMM'de tüm siyasi partilerin  vicdansız belediye başkanlarının insafına bırakmamak için sözleşmeli memurların kadroya geçirilmesi talebimizi derhal yerine getirmelidirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.