BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Anneleri, KOÜ'de öğrencilere sofra kurdu!

Kocaeli Anneleri Derneği bu kez Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi kütüphane bölümünde yüzlerce öğrenciyle bir araya geldi. Annelerini ve yaptıkları keklerini özleyen öğrenciler kısa bir süre de olsa dernek üyelerinin yaptığı keklerin, sarmaların, böreklerin kokusuyla aile hasretini giderdiler.  

16 Ocak 2020 04:55
Kocaeli Anneleri, KOÜ'de öğrencilere sofra kurdu!

Kocaeli Anneleri Dernek Başkanı Hande Kaya ‘ Biz anneyiz, sadece kendi çocuklarımızın değil, çevremizdeki tüm çocukların da annesi olduğumuz bilinciyle elimizden geldiği kadar hepsine dokunmaya çalışıyoruz.  Ailelerinden uzakta şehrimize misafir olan gençlere anne masası hazırladık bugün. İstedik ki ailelerinden uzakta onların özlemiyle olan kardeşlerimize ev sahipliğimizi gösterelim. Ders çalışırken sevgiyle yaptığımız börekleri, poğaçaları yesinler, sardığımız sarmalarla özlem gidersinler diye çıktık yola, devamı gelecek. Yalnız olmadıklarını, anneliğin evrensel olduğunu her fırsatta hissettireceğiz’ diyerek öğrencilerin gönlünü fethetti. 


Öğrenciler etkinlikten duydukları memnuniyeti, sosyal medya hesaplarında dernek hashtagını da ekleyerek paylaştılar.   Etkinliğe genç öğrencilerin yanı sıra, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan' da katıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.