banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli Murat Taylan'ın yeni klibi Ahir Zaman yayında

İzmitli tasavvuf sanatçısı Murat Taylan seslendirdiği, Bursa’nın Cumalıkızık köyünde çekimlerinin yapıldığı yeni klibi “Ahir Zaman” isimli parça yayınlandı. 

18 Ocak 2020 07:29
İzmitli Murat Taylan'ın yeni klibi Ahir Zaman yayında

Ünlü tasavvuf sanatçısı Murat Taylan ilk klibi olan “Gel Gör Beni” adlı parçasının ardından ikinci klibini “Ahir Zaman” adlı parçası için Bursa’nın tarihi Osmanlı’ya dayanan ve doğal güzellikleriyle bilinen Cumalıkızık Köyü’nde çekti. Taylan’ın yeni klibi Youtube’da Netd farkıyla yayına girdi.
 
HER DETAYA AYRI BİR ÖNEM VERİLDİ
 
Oldukça titiz çalışılan ve her detaya ayrı bir önem verilen klip çekiminde yönetmen koltuğunda Suat Taylan, görüntü yönetmenliğinde İzmit TV Genel Yayın Yönetmeni İlker Keleş, set koordinatörlüğünde ise Ahmet Hazer yer alırken sahne önünde Murat Taylan’a ünlü mevlithan Mustafa Duman ve Kocaeli Siirtliler Dernek Başkan Yardımcısı Eşref Tokgöz eşlik etti.
 
“AHİR ZAMAN BÜYÜK İLGİ GİRDİ”
 
Yayına girdiği ilk günden binlerce izlenme ve yüzlerce yorum alan klip için eleştirmenlerden de güzel yorumlar alan Murat Taylan’ın heyecanı yeni çalışmaların habercisi oldu.  Netd farkıyla dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan Youtube’da yayınlanan  klibe ulaşmak için https://www.youtube.com/watch?v=dU3zTU5_5XU linkine tıklayabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.