banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hafta sonu planınız İzmit Belediyesi'nden

İzmit Belediyesinin organize ettiği İzmit’in İzleri programı kapsamında çocuklar ve yetişkinler için düzenlediği etkinliklerle henüz hafta sonu planı olmayanlara çok güzel bir plan sunuyor. 

18 Ocak 2020 19:46
Hafta sonu planınız İzmit Belediyesi'nden

İzmit Belediyesi, İzmit’in İzleri programı kapsamında Saatçi Ali Efendi Konağı’nda gerçekleştirdiği etkinliklerine devam ediyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için gösterilerin, atölyelerin ve tiyatroların düzenlendiği programlarla İzmitliler hafta sonlarına renk katıyor. 

 
BÜYÜK KEYİF ALACAKLAR
 
İzmit’in İzleri programı kapsamında 18 Ocak Cumartesi günü Gökhan Yılmazer’in hayat verdiği Naif Bey karakteri Saatçi Ali Efendi Konağı’na ev sahipliği yapacak. Saat 19.00’ da gerçekleşecek olan ve hem yetişkinlerin hem de çocukların büyük keyif alacağı gösteri çekmeceden ayağa, ayaktan çekmeceye gidip gelen, kendi halinde bir çobanın hikâyesini konu alıyor. 
 
PAZAR GÜNÜ ÇOCUKLARIN
 
İzmit Belediyesinin vatandaşı sanatla buluşturduğu İzmit’in İzleri programı kapsamında 19 Ocak Pazar günü ise çocuklar için Hayali Taner İnan’ın hayat vereceği gölge gösterisi gerçekleşecek. Tarihi konağın ruhuna uygun olarak gerçekleşecek olan gösteri saat 19.00 ‘da başlayacak. 
 
REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN
 
Saatçi Ali Efendi Konağı’nda gerçekleşecek olan tüm etkinlikler ücretsiz olup sınırlı kontenjandan dolayı rezervasyon yapılması gerekmektedir. Bilgi ve Rezervasyon için vatandaşlar 0531 364 7277 numaraya ulaşabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.