BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Polis araxcı çürümeye terk edildi

Vatandaşın ödediği vergilerle alınan Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne ait ekip otosu, tamir ve bakımı yapılmak yerine bir kenara atılarak çürümeye terk edildi. 

31 Ocak 2020 14:04
Polis araxcı çürümeye terk edildi

Arızalı olduğu gerekçesiyle aylar öncesinden Darıca İstasyon Karakol Amirliği’nin duvarının önüne terk edilen resmi polis otosu,  vicdanları rahatsız ediyor.
 
Hava basılmadığı için lastikleri sönen ve jant üzerinde ayakta kalmaya çalışan polis otosunun neden tamir veya bakımının yapılmadığı merak edilirken, vatandaşlar, Emniyet Müdürü Şaheser Şen ile İstasyon Karakolu’nda makam odası olan yardımcısı Faruk Bilen’in bu duruma neden seyirci kaldığının sorusuna cevap aradıklarını dile getirdiler.
 
ORADA DURDUKÇA VATANDAŞIN MORALİ BOZULUYOR
 
Her gün yüzlerce vatandaşın gelip geçtiği yol üzerinde çürümeye terk edilen polis otosu, görenlerin vicdanını sızlatırken, vatandaşın vergileriyle alınan devletin resmi aracının bu şekilde göz önünde sergilenmesi yürekleri sızlatıyor. 
 
Bir vatandaş ise gördüğü manzara karşısında  içinin sızladığını dile getirerek, ‘’ Bu araç uzun zamandan bu yana burada çürümeye terk edilmiş, gördüğüm kadarıyla kasasında önemli bir sorun yok. Sanırım motor aksamında büyük bir sorun var. Eğer tamiri mümkün değilse neden burada çürümeye bırakılmış ? Bari değeri daha fazla düşmeden hurdaya ayrılsın, ya da vatandaşın gözünün önünden kaldırılsın, moralimiz bozuluyor’’ şeklinde tepkisini dile getirdi.
 
Kaynak: daricagazetesi.com.tr

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393