BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kartepe teknik ekibi de Elazığ'da

Kartepe Belediyesi tarafından Elazığ’a gönderilen yardımların yanı sıra teknik ekip de hasar tespit çalışmaları tamamlanıncaya kadar bölgede kalacak.  

03 Şubat 2020 15:26
Kartepe teknik ekibi de Elazığ'da

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak Cuma günü saat 20.55'te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 kişi hayatını kaybetmişti. Yaşanan deprem sonrasında başlatılan yardım kampanyalarına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’da destek verdi. Belediye Başkanı Kocaman’ın girişimleri ve Kartepeli iş adamlarının desteği ile temin edilen yardımlar Elazığ’a ulaştı. 
 
MOLLAKENDİ VE AKÇAKİRAZ
 
Yardımların yanı sıra, Kocaeli’den Elazığ’a giden mühendis, şehir plancısı v.b. teknik ekibin içerisinde Kartepe Belediyesi uzmanları de yer alıyor. Elazığ’a giden kafilede Kartepe Belediyesi’nden Barış Dinçer Yaşar, Murat Biçer, Mehmet Kotan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Tuğrul Özel, Nejdet Çalapkulu, Mihrali Taylan, Oğuz Caren, Mustafa Kösekul, Koray Koncakçı, Ahmet Karakelle, Muammer Güldoğuş, Mesut Kılıç, Muammer Yolcu, Serdar Karadayı, Kocaeli YİKOB’dan Deniz Çetin ve Hüseyin Eroğlu yer aldı.    
 
HASAR TESPİT ÇALIŞMASI
 
Elazığ’a giden teknik ekip Kocaeli kafilesiyle bir araya geldi. Ekipler Elazığ merkeze bağlı 2 bin 200 nüfuslu Mollakendi Beldesi’nde hasar tespitini bitirip, 6 bin 700 nüfuslu Akçakiraz Beldesi’nde hasar tespit çalışmalarında yer aldılar. Yapılan hasar tespit çalışmaları koordineli olarak çalışılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sistemine ivedilikle aktarılarak, şehir planlama çalışmalarına entegrasyonu için veri havuzuna işlendi. Elazığ’da ki ekipten alınan bilgiye göre; bir hafta süreyle hasar tespit çalışmaları için giden ekibin, çalışmalar tamamlanınca ya kadar bölgede kalacakları öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393