BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tahir Büyükakın, Okan Kurt'u kızdırdı mı?

Gebzeli Okan Kurt'un sosyal medya hesabındaki bir paylaşımı dikkat çekti. Bazı sorular soran fakat isim vermeyen Kurt'un, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ima ettiği sanılıyor. İşte ayrıntılar.. 

03 Şubat 2020 17:52
Tahir Büyükakın, Okan Kurt'u kızdırdı mı?

Gebze'de AKP'nin kurucularından biri olan Okan Kurt yıllarca çalıştığı belediyeden Adnan Köşker tarafından çıkartılmıştı. Bugün İzmit Belediyesi'nde işçi çıkartıldığında bu durumu siyaseten kullanıp çıkarılan işçileri de Büyükşehir Belediyesi'ne alan AKP'nin o dönem ki üst düzey yöneticileri Kurt'a sahip çıkmamıştı. 
 
Şimdilerde Okan Kurt'la karşılaştıklarında da renkleri atıyor, ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Neden mi? Okan Kurt haklı olarak tepki gösteriyor ve onlarca kişinin arasında olsalar bile eski başkanlara laf sokuyorda ondan. Oysa Okan Kurt'u kazanmak çok kolaydı. Mağduriyeti ortadan kaldırılsa Okan Kurt kendine gelirdi. 
 
Kurt Facebook hesabından yaptığı son paylaşımıyla ilgili ısrarlı sorularımıza rağmen detaya girmedi. 'Yorum yapmak istemiyorum, neler yaşadığımı tüm Kocaeli biliyor. Ben sadece mağduriyetime son verilsin istiyorum' dedi. Bilindiği gibi Okan Kurt geçen ay Gebze'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da eski Belediye Başkanı Adnan Köşker'i şikayet etmişti.
 
İşte Okan Kurt'un o paylaşımı: 
 
Kocaeli'de akademisyen ünvanına da sahip bir Belediye Başkanı'na oyalama taktiğini kim öğretti? Bir insan nasıl oyalanır? Top nasıl taca atılır? Samimi olmak nedir? 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.