banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Müzede sevgililer günü buluşması

Kocaeli Müzesi, 14 Şubat Sevgililer Günü Kapsamında “Geçmişten Günümüze Aşkın Tınısı: Dinletiler” adıyla muhteşem bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. 

16 Şubat 2020 12:10
Müzede sevgililer günü buluşması

Kocaeli Müze Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında farklı bir organizasyonla dikkat çekti. Kocaeli halkını müze ve müzikle buluşturan Müze Müdürlüğü son olarak gerçekleştirdiği etkinlikte; Şef Nazmi Taşdı ve Orkestrası ile Solist Eda Acar “Geçmişten Günümüze Aşkın Tınısı: Dinletiler” adıyla muhteşem bir konsere imza attı.
 
 
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
 
Seniha Sami Moralı Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa; Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen, Müdür Yardımcısı Ayhan Zeren, Müze Müdürü Serkan Gedük, Art Nicomedia Dernek Başkanı Akın Ülkü Sevinç, SEKÜL Başkanı İbrahim Altınoğlu, müze personeli, kurum çalışanları ile sanatseverler büyük ilgi gösterdi.
 
SEVGİ MESAJLARI
 
Sunuculuğunu Müze Özel Kalem’den Yasemin Elyıldırım’ın yaptığı programda, Müze Müdürü Gedük ile İl Müdür Vekili Yamen günün önemine ilişkin konuşma yaparak sevginin anlamı üzerine mesajlar verdi. Ardından konser başladı. Nazmi Taşdı ile orkestrası yaklaşık 40 eseri başarıyla seslendirdi.
 
AYAKTA ALKIŞLANDI
 
Sanatçılar; 70’li yıllardan 90’lı yılların sevilin aşk şarkıları ile günümüzün şarkılarını başarıyla seslendirildi.  Yerli ve yabancı eserler zaman zaman birlikte söylendi. Muhteşem konserde İl Müdür Vekili Yamen’de sahneye çıkarak güzel bir eseri seslendirdi. Program ayakta alkışlanırken emeği geçen orkestra ekibine teşekkür edilerek plaket verildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.