banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Gölcük'te sağlık hizmetleri istasyonu binasının temeli atıldı

Gölcük Belediye Meclisi’nin, İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi ile hayata geçen, Gölcük 2 no.lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası’nın temeli atıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada; “Yeni hizmet binası ile 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin daha hızlı ve modern gerçekleşmesini sağlayacak” dedi.  

17 Şubat 2020 19:30
Gölcük'te sağlık hizmetleri istasyonu binasının temeli atıldı

Gölcük Belediye Meclisi’nin, İl Sağlık Müdürlüğü’ne, Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın, Değirmendere yönünden gelirken sağ (güney) tarafında, D-130 Karayolu’na cepheli, Yeni Gölcük Devlet Hastanesi’nin karşısında bulunan arsanın 400 m2’lik kısmını tahsisi ile hayata geçen, Gölcük 2 no.lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Hizmet Binası’nın temeli atıldı.
 
HER YÖNE DOĞRU ÇOK HIZLI ULAŞIM
 
Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Değirmendere Yüzbaşılar Köprülü Kavşağı’nın, Değirmendere yönünden gelirken sağ (güney) tarafında, D-130 Karayolu’na cepheli, Yeni Gölcük Devlet Hastanesi’nin karşısında bulunan arsanın 400 m2’lik kısmında yapılan bina inşaatı, Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Merkezi tarafından kısa sürede tamamlanacak. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin daha hızlı ve modern gerçekleşmesini sağlayacak, konumu itibariyle her yöne doğru çok hızlı bir ulaşım sağlayacak yeni hizmet binasının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393