banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hüriryet'ten hızlı hizmet formülü

Başkan Hürriyet’ten hızlı hizmet için Akmeşe formülü: Muhtarlar talepleri iletti, müdürler anında projelendirdi. 

18 Şubat 2020 00:58
Başkan Hüriryet'ten hızlı hizmet formülü

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşe’nin taleplerini hızlıca çözüme kavuşturmak için önce birim müdürleri ile muhtarları bir araya getirdi, ardından bölgede incelemelerde bulundu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri ile vatandaşlardan gelen talepleri hayata geçirmek üzere Akmeşe ve çevre köylerindeki muhtarlarla bir araya geldi.
 


Programa Ambarcı Muhtarı Mustafa Karaboğa, Çavuşoğlu Muhtarı Salim Şener, Yenice Muhtarı İlhan Güner, Düğmeciler Muhtarı Nusret Tezcan, Bağlıca Muhtarı Turgay Yılman, Güvercinlik Muhtarı Sedat Öztürk, Gülbahçe Kadriye Muhtarı Ahmet Aslan, Karaabdülbaki Muhtarı Hüdayim Yıldız, Süleymaniye Muhtarı Mustafa Balkan, Kurtdere Muhtarı Mustafa Ersoy, Ortaburun Muhtarı Yüksel Özcan, Hasancıklar Muhtarı Hayati Yavuz, Akmeşe Cumhuriyet Muhtarı Rahim Varol, Sultaniye Muhtarı Fikri Yıldız, Kozluca Muhtarı Yusuf Karaaslan, Mecidiye Muhtarı Fahrettin Korkutan, Durhasan Muhtarı Ünal Turan katıldı.

MUHTARLARDAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Tüm muhtarlar adına konuşma yapan Ambarcı Muhtarı Mustafa Karaboğa, Başkan Hürriyet’e teşekkür ederken, “Bizler muhtar arkadaşlarımızla bölgedeki eksiklikler konusunda kendi aramızda paylaşım içerisindeyiz. Bu talepleri size de daha önce iletmiştik. Bugün birim müdürleriniz ile buraya gelerek bizlerle bire bir diyalog sağlamış olmanıza çok sevindik. Ben tüm muhtar arkadaşlarım ve bölge halkımız adına size teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

HIZLI ÇÖZÜM ÜRETELİM

Vatandaşlara doğru hizmeti götürme noktasında en önemli rolü muhtarların oynadığını ifade eden Başkan Hürriyet, “Ben tüm muhtarlarıma nazik davetleri için çok teşekkür ediyorum. Sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmak benim için çok kıymetli. Bu vesile ile sizlerle bir kez daha görüşme fırsatı bulduk. Hem de köylerimizin, sokaklarımızın, mahallerimizin taleplerini ilk elden dinleme fırsatını sizlerle buluyoruz. Çünkü vatandaşımız ilk önce sizleri buluyor ve dertlerini size anlatıyor. Bu sebeple sizlerle sıkı diyalog halindeyiz. Bugün özellikle müdürlerimiz ile birlikte katıldık ki muhtarlarımızın hızlıca bizden çözüm beklediği noktalarda çözüm üretelim, vatandaşın derdine derman olalım istiyoruz” açıklamasında bulundu.

ASLA ÇEKİNMEYİN

Bugüne kadar yaptıkları hizmetlerde eksik ya da aksayan bir durum olması halinde kendilerine iletmesini istediğini belirten Başkan Hürriyet, “Yanlış yapılan bir şey olduğunda siz benim gözüm kulağım olursanız eksiklikler tamamlamak için sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz, vatandaşımızın talebini karşılamış oluruz. Rahatlıkla bana ‘Başkanım şurada eksik var’ ya da ‘Başkanım şurada iş aksıyor’ demelisiniz. Bundan asla çekinmeyin. Çünkü hizmetin siyaseti olmaz. Tüm muhtarlarımdan da beklentim siyaset üst davranarak vatandaşlarımızla diyalog kurmaları ve onların taleplerini ayrım gözetmeksizin bizlere iletmeleridir” ifadelerini kullandı. 

AKMEŞE’Yİ AYRICA ÖNEMSİYORUM

Başkan Hürriyet, “Vatandaşlarımızdan gelen hiçbir talebi üzerimizden atmıyoruz, yetki alanımızda değilse bile yetkili kurumlarla iletişime geçerek uzlaşı kültürü ile bu talepleri hayata geçirmeye çalışıyoruz. Bu anlayış sizlerin de vatandaşa daha iyi hizmet götürmenize vesile oluyor. Çünkü sizler de seçilmiş insanlarsınız. Vatandaşlarımız sizlerden hizmet bekliyor. Vatandaşlarımızın gözü kulağı olmanız noktasında sizlerden beklentimiz çok büyük. Bugüne kadar ki işbirliğiniz için tüm muhtarlarıma çok teşekkür ediyorum. Köylerimiz bizim için çok önemli. Akmeşe bölgesini ayrıca önemsiyorum. Köylerimize en hızlı, en akılcı hizmeti götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

YERİNDE İNCELEDİLER

Konuşmaların ardından muhtarlar, daha önce bir araya gelerek vatandaşların taleplerine yönelik kurumlara yaptıkları başvuruların, sonuç takiplerinin ve eksikliklerin yer aldığı raporu Başkan Hürriyet’e sundu. Hem sözlü hem yazılı olarak talepleri aktaran muhtarlar, vatandaşların istekleri hangi alanda ise konuyu ilgili birim müdürlerine bire bir olarak aktarma imkânı buldu. İzmit Belediyesi’nin yetki alanı dışındaki taleplerin ise ilgili kurumlarla irtibata geçilerek hayata geçirileceği kaydedildi. Yapılacak birçok çalışmanın taslağının hazırladığı buluşma sonrasında Başkan Hürriyet, muhtarlar ve birim müdürleri bazı talepleri yerinde inceledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.