BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Karaosmanoğlu söz verdi, Büyükakın gereğini yaptı!

İzmit'te şimdilerde mahalle olan Ulupınar Köyü'nde ikamet edenler tam 10 yıldır köye giden yolun kenarına çelik bariyer konulmasını bekliyordu. Eski Başkan İbrahim Karaosmanoğlu söz vermişti, lakin bu sözü lafta kaldı. Yeni başkan Tahir Büyükakın'da gereğini yaptı. Dünyaca ünlü yazar Friedrich Schiller'in de dediği gibi; büyük başarıların sahipleri, küçük işleri titizlikle yapabilme sabrını gösteren kişilerdir. Eğer değişmezse Büyükakın görev süresi içinde kent adına önemli işlere de imza atabilir. 

18 Şubat 2020 06:17
Karaosmanoğlu söz verdi, Büyükakın gereğini yaptı!

İzmit'e bağlı Ulupınar Köyü'nde ikamet edenler 2010'da dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'ndan köylerine giden yolun kenarlarına çelik bariyer yapılmasını telep ettiler. 
 
Yolun alt kısmı uçurumdu, köylülerin bu haklı taleplerine Karaosmanoğlu'da  olumlu yanıt vermişti. Fakat aradan 10 yıl geçmesine rağmen yola çelik bariyerler monte edilmedi. 
 
Karaosmanoğlu döneminde her işin ağırdan alınması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine ve çalışanlarına 'Bunlar çok gevşek adamlar' denildiği biliniyor. 
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Tahir Büyükakın dönemiyle birlikte gevşeklikte ortadan kalktı. Salih Akmeşe Başkanlığı'ndaki İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği yönetimi aynı sorunu bu kez Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Tahir Büyükakın'a aktardı. 
 
Büyükakın hiç vakit kaybetmeden kısa sürede o köyün yoluna çelik bariyerleri monte ettirdi. Haliyle bu durum köylüleri sevindirdi.  İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Salih Akmeşe'de 'Katkılarından ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a tüm köylülerimiz adına teşekkür ediyorum' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.