BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Polisin motosikletiyle çarptığı taksici öldü

Darıca’da Pazar günü sabah saatlerinde Abdi İpekçi Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinden sırtında 1 çuval kömürle yolun karşısındaki evine gitmek isterken Motosikletli Trafik Polisi A.M.’nin çarpması sonrası, çeşitli yerlerinden yaralanarak Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan, taksi şoförü Kazım Çağlar (52), yakınlarıyla sohbet ederek girdiği ameliyatın ardından 36 saat sonra hayatını kaybetti. 

18 Şubat 2020 07:33
Polisin motosikletiyle çarptığı taksici öldü

Geçtiğimiz hafta Pazar sabahına kadar çalıştıktan sonra kazandığı parayla bir çuval kömürle yolun karşısındaki evine gitmek isterken Trafik Polisi A.M.’nin kullandığı motosikletin çarpması sonrası Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne  kaldırılan evli ve 1 kız çocuğu babası taksi şoförü Kazım Çağlar, buradaki İlk tedavisinin ardından ameliyata alınmak üzere sedyeye konuldu.   
 
Sedyeyle Yoğun Bakım Ünitesi’ne götürülen Kazım Çağlar, bu sırada kendisini cep telefonuyla görüntüye alan yakınlarına iyi olduğunu söyleyerek yol boyunca sohbet ediyor. Yoğun Bakım Ünitesi’ne konulmasının ardında da telefonla eşi ve yakınlarıyla konuşan Çağlar, iyi olduğunu söylüyor.  Bir yakınının, isteği üzerine telefonu diğer eline alan taksi şoförü Kazım Çağlar, yakınlarıyla sırayla konuştuktan sonra eşiyle de görüşmeye devam ediyor.
 
Ameliyata girerken yakınlarıyla sohbet eden taksi şoförü Kazım Çağlar’ın  hayatını kaybettiği şeklinde haberini alan yakınları sinir krizi geçirirlerken, sohbet ederek, şakalaşarak girdiği ameliyattan 1 gün sonra ölmesine anlam veremediklerini söylediler.
 
Kaynak: daricagazetesi.com.tr

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.