BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İngiliz iş heyetinden Kocaeli Sanayi Odası'na ziyaret

Kocaeli Sanayi Odası, Doğu Marmara ABİGEM, İngiltere Konsolosluğu ve Türkiye’deki İngiltere Ticaret Odası organizasyonunda, İngiliz bir iş heyeti önceki gün Kocaeli Sanayi Odası’na ziyaret’te bulundu. 

19 Şubat 2020 00:46
İngiliz iş heyetinden Kocaeli Sanayi Odası'na  ziyaret

Türkiye’deki İngiltere Ticaret Odası Başkanı Chris Gaunt önderliğindeki, akıllı şehirler ve üretim teknolojileri konularında uzman yetkililerden oluşan heyet, Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy tarafından karşılandı. Ulusoy açılış konuşmasında, Kocaeli’deki sanayi faaliyetleri ve yatırımlar konusunda bilgi vererek, söz konusu ziyaretin iki ülke arasındaki ticari işbirliğinin arttırılması adına önemli olduğunu ve İngiliz iş heyetini Kocaeli’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

 
Türkiye’deki İngiltere Ticaret Odası Başkanı Chris Gaunt ise yaptığı konuşmada, Türkiye ile İngiltere'nin güçlü ekonomik ve ticari ilişkilere sahip iki ülke olduğunu vurgulayarak, bu ve benzeri heyet organizasyonlarıyla firma ve kurumlar arası ticari ve teknolojik işbirliğinin daha da güçleneceğini belirtti. Gaunt, Kocaeli Sanayi Odası’na ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.
 
Ziyaret kapsamında “Future Manufacturing - Geleceğin Üretim Teknolojileri” odaklı ikili iş görüşmeleri etkinliği düzenlendi. Endüstri 4.0, robotik, otomasyon ve akıllı fabrika uygulamaları konusunda teknolojik ürün ve hizmetler sunan İngiliz firmalar bölge firmaları ile bir araya gelerek ikili iş görüşmelerinde bulundu. 
 
Etkinlikte ayrıca, “Smart Cities – Akıllı Şehirler” konusunda çalışmaları bulunan İngiliz kurum ve kuruluşlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehirler ve Kent Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile ortak bir toplantı yaparak, akıllı şehir uygulamaları ve sundukları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393