BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet: Bu bir skandal

İzmit Belediye Meclisi toplantısının AKP ve MHP'li üyelerin gelmemesi nedeniyle yapılamamasına Başkan Hürriyet çok sert tepki gösterdi. 

03 Mart 2020 02:39
Başkan Hürriyet: Bu bir skandal

Başkan Hürriyet AKP ve MHP'li üyelere çok sert çıktı ve şöyle konuştu: AKP'li ve MHP'li üyeler bizden grup odası istemişlerdi. Arkadaşlarımızın büyük titizliği ile kendilerine ayrı ayrı çok güzel oda ayrıldı. Odalarını beğenmedikleri için protesto etmişler. Bunu duyunca inanamadım ve çok şaşırdım. İzmit adına üzüldüm bu resmen skandal İzmitlilere yapılmış ayıptır.
 
Sırf bir oda için meclise gelmemeleri kabul edilebilir bir durum değil. Başından beri hizmet edemeyelim de başarısız olalım tavrı içindeler. Hala seçim yenilgisini hazmedemediler. İzmit adına kendilerini kınıyorum. Biz hizmet için çalışıyoruz onlar hizmeti engellemeye çalışıyor. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi hizmet etmekten alıkoyamayacaklar. Kendilerini ciddiyete davet ediyorum. Aksi halde bu koltukları terk etsinler. Yerlerini hizmet edecek kişilere bıraksınlar.

Böyle davrandıkları müddetçe onları halka şikayet etmeye devam edeceğiz. Çözülmesi gereken çok sorun var. 4 yıldır AKP'nin çözemediği, insanları mağdur ettiği Cedit'teki kentsel dönüşüm gibi pek çok konuyu görüşecektik. 18 yılda İzmit'te bir tane kreş bile açılmadı. Biz hizmet derdindeyiz, onların derdi oda.  Bundan sonra yarından tezi yok. Savcılığa görevi kötüye kullanmak suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.


Hürriyet daha sonra Meclise gelen gazetecileri, Cumhur İttifakı üyelerinin beğenmediği odaları görmeye devam eden Başkan Hürriyet, gazetecilere MHP ve AK Parti meclis grupları için oluşturulan odaları gezdirdi. Millet İttifakı üyesi İYİ Parti grubunun da meclis üyeleri için odasının olmadığı öğrenilirken, bu odaların hafta sonunda mesai yapan belediye personeli tarafından Cumhur İttifakı üyeleri için özel olarak yapıldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.