banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet çileden çıktı!

AKP ve MHP'li üyeler dün grup odalarını beğenmedikleri için salona gelmeyerek İzmit Belediye Meclisi'nin toplanmasını engellemişlerdi. Bugün yerlerini aldılar ve meclis toplandı. Başkan Hürriyet, AKP ve MHP'li üyelerin kasıtlı olarak kendilerini engellemeye çalışmakla itham ederek zaman zaman ses tonunu da yükseltti.  

04 Mart 2020 06:02
Başkan Hürriyet çileden çıktı!

Veteriner İşleri Müdürlüğü kurulması, Basın Yayın Müdürlüğü ile Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün ayrılması isteği AKP ve MHP'lilerin engeline takıldı. Başkan teşekkür ediyorum engellediğiniz için Allah'a havale ediyorum dedi. Bu teklif 6 ay öncede meclise gelmiş AKP ve MHP'liler reddetmişti. 
 
Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediyesi'nde benzer isteklerin komisyona havale edilmeden direk geçtiğine de dikkat çekti. Kadro ihtisası isteği AKP ve MHP'liler tarafından reddedildi. 
 
Başkan Hürriyet 'Müdürlüğü kurdurmuyorsunuz, kadro vermiyorsunuz. Ne istiyorsunuz? Beni neden çalıştırmıyorsunuz? Sizin derdiniz ne?Herkes ayağını denk alsın. Herkes haddini bilsin. Bu kadar basit bir şeye bile hayır diyorsunuz' dedi. 

Bir AKP'li üyenin 'Bize soracaksınız demesi Başkan Hürriyet'i daha da kızdırdı: 'Yakınlarınızı işe alırken halka mı sordunuz? Kime sordunuz? Garibanın çocuğu işsiz, yakınlarınız belediyede' yanıtını verdi.
 
AKP'li üye Muharrem Tutuş'da 'Bu nasıl bir yaklaşım? Necat Çakır gibi abi dediğimiz insanlarla bizi kavga ettiriyorsunuz' dedi. Başkan Hürriyet meclis boyunca kimseye söz vermedi. 'Bizi engelliyorsunuz' diyerek AKP ve MHP'li üyelere tepki gösterdi. 
 
Sert sözlerin arasında Cedit Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi için 8 milyon kredi çekilmesi talebine ise AKP ve MHP'liler destek verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.