BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

O sözleri aynen iade ediyorum!

AK Parti saflarında yer alan ve mümkün olduğunca siyasi polemiklerden uzak durmaya özen gösteren Zeki Canşi, sessizliğini bozdu. 

05 Mart 2020 04:01
O sözleri aynen iade ediyorum!

Zeki Canşi'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın içeriği şöyle:

ENGİN ÖZKOÇ'A:

Muhalif olabilirsin, sevmeyebilirsin, en ağır bir şekilde kıyasıya eleştirebilirsin, hatta kin bile güdebilirsin ama, küfür ve hakaret edemezsin. Hele ki, muhatabın bir ülkenin başı ise, bunu hiç yapamazsın. CHP'li Engin ÖZKOÇ'un kameraların karşısına geçerek, bizzat cumhurbaşkanını hedef alan küfür ve hakaretleri en hafif tabiriyle alçaklığın dışa vurumudur.

Böylesi bir ortamda gerginliği ve düşmanlığı tetikleyici bu tarz tahkir ve tahrik edici mütecaviz sözler kabul edilemez.

Cumhurbaşkanının isim vermeden yaptığı sert konuşmayı Engin Özkoç'un kendilerinin üzerine çekmesi, cumhurbaşkanını işaret ederek onun manevi hükm-ü şahsiyetini tahkir ve tezyif edici sözler sarf etmesi, kabul edilmesi mümkün olmayan dil yarasıdır. Bu tür sözler, herhalükârda bumerang etkisiyle bir hançer gibi sahibine saplanır.

Bir teşkilat mensubu olarak, bu sözleri aynen iade ediyor, kendisini kamuoyun vicdanına havale ediyorum. Kem söz sahibine aittir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.