banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başiskele'de yollar ve kaldırımlar yenileniyor

Başiskele Belediyesi, araç sürücülerinin ve yayaların daha konforlu ve güvenli ulaşımı için Başiskele’nin genelinde üst yapı çalışmalarına devam ediyor. 

19 Mart 2020 11:31
Başiskele'de yollar ve kaldırımlar yenileniyor

İlçede yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına önem veren Başiskele Belediyesi, vatandaşların talepleri ve belirlenen programlar çerçevesinde hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atakent Mahallesi Baysal Sokak, Vezirçiftliği Mahallesi Hür Sokak, Serdar Mahallesi Emir Sultan Caddesi ve Karadenizliler Mahallesi Horon Sokak’ta asfalt yama çalışması; Serdar Mahallesi Derebey Sokak, Fatih Mahallesi Babayiğit Sokak, Kullar Yakacık Mahallesi Samyeli Sokak, Şehitekrem Mahallesi Bülbül Sokak ve Kadem Çavuş Sokak’ta kilitli parke yol tamiri çalışmalarını gerçekleştirdi.
 
Ekipler ayrıca Yeşilkent Mahallesi Tantaoğlu Caddesi’nin beton yolunda meydana gelen bozulmaları yeniden beton atarak tamir ederken, Kullar Yakacık Mahallesi Çobanoğlu Sokak’ın kaldırım tamirini bitirdi. Döngel Mahallesi Yarbay Mustafa Sokak’ta da baskı beton kaldırım çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393