BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

28 yaşındaki Türk kızı koronadan öldü

Avusturya’da yaşayan 28 yaşındaki Yonca Akyol, koronadan hayatını kaybetti. Akyol’un cenazesi tabutla beraber defnedilirken tabut plastik naylonla kaplandı.  

19 Mart 2020 18:37
28 yaşındaki Türk kızı koronadan öldü

Avusturya'da koronavirüs yüzünden hayatını kaybeden 28 yaşındaki Yonca Akyol'un, cenazesi din görevlisi dahil 5 kişi eşliğinde toprağa verildi. Genç kız tabut ile defnedilirken tabut plastik naylon ile kaplandı.
 
ŞEKER HASTALIĞINDAN TEDAVİ GÖRÜYORDU
 
Akyol'un, Avusturya'nın Linz şehrinde düzenlenen cenaze törenine 5 kişinin bir araya gelmesinin yasak olmasından dolayı babası Mustafa Akyol, amcası Ali Akyol ve bir Türk yakınları ile din görevlisi katıldı. Babasından ayrı yaşayan annesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşayan Yonca Akyol ailesinden gelen genetik şeker hastalığı tedavisi görüyordu. Anne Nevriye Akyol'un şeker hastalığı nedeni ile iki bacağının da kesik olduğu bildirildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393