BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkandan korona stresine karşı destek hattı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadelede etkin çalışmalar yürüten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Psiko-Sosyal Destek Hattı’nı uygulamaya koyarak, psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarıyla virüs stresine karşı vatandaşlara destek verecek. 

20 Mart 2020 09:07
Başkandan korona stresine karşı destek hattı

Tüm dünyada kabus gibi yayılan ve bir çok ülkede binlerce vakaya sebep olan koronavirüsle mücadele kapsamında, peş peşe önlemler alan İzmit Belediyesi, Başkan Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in isteğiyle şimdi de ‘Psiko-Sosyal Destek Hattı’nı uygulamaya alıyor. Virüsün patolojik etkisinin yanında, moral ve motivasyona olan olumsuz etkilerini de göz önünde bulunduran Başkan Hürriyet, psikolog ve sosyal hizmet uzmanlarından oluşan kadroyla vatandaşa koronavirüs stresiyle baş etme yöntemlerini anlatacak.
 
BİR TELEFON KADAR YAKIN
 
Konuyla ilgili bir açıklama yaparak vatandaşlara seslenen Başkan Hürriyet, “Yaşanan koronavirüs stresiyle başa çıkmak üzere psikolog ve sosyal hizmet uzmanından oluşan ekibimizle, sizlere psiko-sosyal destek vermek için sadece bir telefon uzağınızdayız. Koronavirüsü psiko-sosyal destek hattına (0262) 3180018 numaralı telefondan 09.30-17.30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Sağlıkla kalın” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393