banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cübbeli Ahmet'ten olay sözler!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen yıllarca İzmit Mehmet Ali Paşa Camii'nde vaazda veren Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı Cuma namazı için “Saçma sapan işler” yorumunda bulundu. Cübbeli Ahmet, virüsün daha çok umreden gelenlerin bulaştırdığına dikkat çekerek önlem alınmamasını eleştirdi. 

01 Nisan 2020 16:34
Cübbeli Ahmet'ten olay sözler!

Korona virüs salgını nedeniyle tüm camilerde toplu vakit namazları ve cuma namazları iptal edilirken, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı kompleksi içerisinde bulunan Beştepe Millet Camisi'nde Cuma namazı kılınmıştı.Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın kıldırdığı Cuma namazı Diyanet TV'den canlı yayınlanmıştı.Cemaatte yer alan üst düzey devlet yöneticileri aralarına mesafe koymuş ve saflar sıklaştırılmamıştı. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Diyanet İşleri Başkanlığının korona virüs konusunda yeterli tedbirleri almadığını vurguladı."AKIL 

MANTIK DURDURACAK HAREKETLER"

Korona virüsün yayılmasının en büyük sebeplerinden birinin umreden gelenler olduğunu ifade eden Ünlü, Cuma namazlarının bir iki hafta önceden kılınmamaya başlanması gerektiğini söyledi. Ünlü ayrıca Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kıldırdığı Cuma namazı için “Hâlâ şimdi kendi kendilerine Cuma namazı kılanlar bilmem neler şov yapmalar. Saçma sapan işler ya. Akıl mantık durduracak hareketler” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.