banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ünlü profesör coronadan öldü

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni kuran isimler arasında yer alan Prof. Ali Ülkü Azrak korona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.  

15 Nisan 2020 03:22
Ünlü profesör coronadan öldü

İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin kurucularından Prof. Ali Ülkü Azrak, korona virüsü nedeniyle tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Emekli olduğu 2000 yılına kadar dekanlık da yapan Prof. Azrak, 87 yaşındaydı.Prof. Azrak’ın eşi de kısa süre önce korona virüsü nedeniyle yaşamını yitirmişti.
 
İstanbul Üniversitesi, Prof. Ali Ülkü Azrak’ın vefatını sosyal medya hesabından duyurdu:“İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi eski dekanı kıymetli hocamız Prof. Ali Ülkü Azrak'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum hocamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.