BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük'te durmak yok, metruk binaları yıkmaya devam

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs ile mücadeleye ara vermeden devam ederken, bir yandan da mahalle aralarında kalan mikrop yuvası, metruk binaları da yıkmaya devam ediyor.  

15 Nisan 2020 03:46
Gölcük'te durmak yok, metruk binaları yıkmaya devam

Bu kapsamında; Şehitler Mahallesi ve Yazlık Mahallesi'ndeki metruk binaların yıkımı; Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Bu iki binanın yıkılmasıyla, güçlendirmesi ve onarımı yapılmamış 54 orta hasarlı ve metruk yapının yıkımını gerçekleşmiş oldu. 
 
YIKIM DEVAM EDECEK
 
Kent genelinde onarım ve güçlendirmesi yapılmayan orta hasarlı ve vatandaşların can güvenliğini tehdit eden, sosyal riskler oluşturan, kent estetiğini bozan, mikrop yuvası metruk binaların yıkımının devam edeceği belirtildi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.