BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türkiye'de hayat ne zaman normale dönecek?

Korona Virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, “Türkiye’de normal hayata ne zaman döneriz?” sorusuna, “Kurallara sıkı sıkıya bağlanırsak Mayıs sonu Haziran başı gibi dönebiliriz'' şeklinde yanıt verdi.  

16 Nisan 2020 13:39
Türkiye'de hayat ne zaman normale dönecek?

Korona Virüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, korona virüs salgınına ilişkin NTV’de önemli açıklamalarda bulundu."Normal hayata ne zaman döneriz?" sorusunda yanıt veren Prof. Dr. Ateş Kara, "Birkaç günkü ülke rakamlarımız olumlu bir tablo sunuyor. Bunu şimdiden cevaplamak için de aslında erken. Yarın gelecek rakamlara da bakmamız gerekiyor. Normal hayata dönüşümüz kurallara sıkı sıkıya bağlanırsak Mayıs sonu Haziran başı olabilir" dedi.
 
AŞI BULUNMAZSA HAYAT BÖYLE Mİ DEVAM EDECEK?
 
Prof. Dr. Kara ayrıca, korona virüs aşısında Ocak ve Aralık ayı gibi uygulamayı da beklediklerini ifade ederek, “Corona virüs aşısında Ocak ayı gibi belki Aralık gibi ilk uygulamayı bekliyoruz. Çok güzel sonuçlar elde ediyoruz fakat örnek vermek gerekirse de sıtma aşısı 32 senede bulundu. Kilolu grupta hastalığın daha ağır seyrettiğini öğrenmeye başladık. Ama sigara içenler de risk oldukça yüksek” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.