BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük'te hummalı temizlik çalışması

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent genelinde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  

28 Nisan 2020 19:12
Gölcük'te hummalı temizlik çalışması

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hem korona virüs salgınına karşı tedbirlere hiç ara vermeden devam ediyor, hem de kent genelinde temizlik seferberliği gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, cadde ve sokaklar doğa dostu dezenfektanlı kuyu suyu ile yıkanırken, evsel atık konteynerleri de belli bir program dahilinde tek tek dezenfekte ediliyor. 


PİS KOKU, SİNEK VE LAVRA OLUŞUMU ENGELLENİYOR

Ekipler; Gölcük’ün her mahallesindeki cadde ve sokaklarında yer alan evsel atık konteynerini özel araç ile yıkayıp, dezenfekte ediyor. Yer altı evsel atık konteynerlerini de özel olarak dezenfekte ediliyor.  Böylelikle; konteynerler de hoş olmayan kokular, sinek ve larva oluşumları da engellenmiş oluyor. 

KATI ATIKLARDA TEMİZLENİYOR

Ayrıca cadde ve sokaklarda zamansız çıkartılan katı atıklarda ekipler tarafından kaldırılıyor. Alt ve üst geçitlerde yıkanırken, bir yandan da kurulan özel ekip ile yabani otlar biçilip, gerekli temizlik yapılıyor.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.